Man (59) te Munder verdacht van mishandeling – Twee zoons worden nog gezocht

De 59-jarige R.O. is vrijdagmorgen 11 december op zijn woonadres te Munder aangehouden, verdacht van mishandeling. Het slachtoffer J.H. had aangifte van onder andere openlijke geweldpleging tegen de verdachte en zijn twee zoons gedaan, zo bericht het Korps Politie Suriname dinsdag 15 december.

Volgens verklaring van J.H. vond er thuis bij hem een inbraak plaats, waarbij het drietal daags daarna te horen kreeg dat H. hen als schuldige had aangewezen. Daarom vermoedt hij, dat de vader en zijn zonen hem op zaterdag 7 november gewapend met een scherp voorwerp aanvielen.

J.H. liep daarbij een kapwond op en letsels aan een arm en duim. In een ambulance werd de man vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Bij een ingesteld buurtonderzoek en op camerabeelden kwamen de verdachten in beeld. R.O. heeft verklaard, dat hij wel ter plaatse was om zijn zonen te kalmeren, maar zelf niets heeft gedaan. Hij is in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van de twee zoons wordt gewerkt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: