Auditie voor Mrs. Grand International Suriname

De Stichting Teen Miss & Mister Caribbean Suriname heeft de audities voor Mrs. Grand International Suriname al uitgestippeld. Dagblad Suriname verneemt het volgende van de organisatie. Het is een beauty pageant waarbij de enige vereiste is dat je als deelnemer in de leeftijdscategorie tussen 28 en 45 jaar moet zijn. Elke vrouw mag zich aanmelden; gehuwd, weduwe, wel of geen kinderen speelt daarbij geen rol. Registratie is momenteel mogelijk per app via de nummers +597 8578372 of +5978985428. De auditie staat gepland voor vrijdag 18 december. Het gaat om een verkiezing waarbij de Surinaamse vrouwen zullen strijden voor de titel Mrs. Grand International Suriname. Vervolgens krijgt de winnares de kans om Suriname te vertegenwoordigen op een internationaal podium. Het doel van deze verkiezing is om de vrouwen eraan te herinneren dat je alles kunt bereiken, ongeacht je leeftijd of status in het leven.
Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!