Vrouwelijke Surinaamse diskjockey’s over outdoor optreden en meer

De recente ontwikkelingen voor PECS, het Platform ter bevordering van Entertainment, Cultuur en kunst in Suriname hebben ertoe geleid dat de aangeboden protocollen zijn goedgekeurd. Er is toestemming mogelijk voor outdoor events. Dagblad Suriname geeft de navolgende reactie hierover van twee Vrouwelijke Surinaamse diskjockey’s, en wel  Dj Jemaya en Chantal Hewitt, ook wel bekend als C Futego dj en producer.

C Futego dj en producer

Over boekingen voor de komende dagen zegt Chantal, “Ik heb wel aanvragen, maar ben nog wel huiverig om hierop in te gaan omdat het voor mij nog niet duidelijk is wat precies wel en niet is toegestaan. Als het is toegestaan, en de protocollen worden in acht genomen en als het evenement op een verantwoordelijke manier wordt georganiseerd dan zou ik wel graag willen optreden tijdens een outdoor event. Het afgelopen jaar heb ik dit heel erg gemist, maar we moeten wel verantwoordelijk blijven. De gezondheid van ons allemaal gaat voor alles ” aldus C Futego

Dj jemaya

Zij geeft het volgende mee, “voor de maand december heb ik wel boekingen maar het is voor kleine groepen, want feesten mag niet en het zijn dus meer familie zitjes. Op elke zitje worden dan de protocollen wel toegepast, regels in acht genomen. Ondanks het feit dat het familie bijeenkomsten zijn. Ik zou het helemaal niet erg vinden om met inachtneming van de protocollen een outdoor optreden doen, want dat zou zelfs het beste zijn omdat het outdoor is. Er zijn zoveel creatieve manieren die we kunnen bedenken om toch nog een geslaagd feestje te hebben met al de protocollen. In deze  deze sombere tijd hebben wij als mensen juist muziek nodig om door te kunnen gaan, want muziek brengt leven , het haalt je weg van alle stress, en depressie” aldus Dj jemaya

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: