T-Series houdt R Madhavan en Khushali Kumar starrer Dahi Cheeni aan

Hoofd van T-series, Bhushan Kumar, had in juli 2019 de komische film Dahi Cheeni aangekondigd om zijn jongere zus Khushali Kumar te introduceren.  R Madhavan werd aangetrokken om de mannelijke hoofdrol te spelen. De film zou worden geleid door debutant Ashween Neal Mani en zou zich richten op een waargebeurd evenement dat spreekt over de problemen waarmee verschillende samenlevingen in de wereld worden geconfronteerd.

Volgens recente berichten heeft T-Series de film Dahi Cheeni echter aangehouden en is hij van plan aan een andere film te werken om Khushali te introduceren. Naar verluidt is het uiteindelijke script van de film niet uitgekomen zoals de makers het voor ogen hadden. Bhushan is op zoek naar het juiste script voor het debuut van zijn zus en heeft daarom besloten om niet door te gaan met Dahi Cheeni. Kumar heeft naar verluidt een andere film gepland met dezelfde cast maar een ander regieteam.

Het bericht zei verder dat de nieuwe film een ​​spannende thriller is met de titel Dhoka. Madhavan en Khushali zijn een stel in de film. Aparshakti Khurana zal ook in een centrale rol worden gezien. De filmopnamen beginnen in de eerste week van januari.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: