Avantika Malik’s cryptische posts

Acteur Imran Khan’s vrouw Avantika Malik (ze wonen niet meer samen) heeft een Instagram-post gedeeld over ‘gewaardeerde persoonlijke relaties’ die onder druk zijn  vanwege ‘aannames’ en ‘woede’. Het nieuws over problemen in imran en Avantika’s huwelijk kwam vorig jaar voor het eerst aan het licht.

Avantika plaatste een bericht op haar Instagram Stories en schreef: ‘note to self’. De boodschap handelde over de deugden van het niet laten beëindigen van relaties door woede, omdat ‘gewaardeerde connecties  moeilijk te vinden zijn in deze gekke wereld’.

Ze schreef:”Ik heb het niet over productieve ‘time-outs’ die duidelijk worden uitgedrukt. Ik heb het over stilte die reactief is, of een poging om kwaad te doen. Dit soort stilte zorgt ervoor dat de band niet meer gezond wordt.  Omdat stilte verwarring, projecties, en het ergste van alles – veronderstellingen  bevordert, over wat de andere voelt of denkt. En veronderstelling brengt ons nergens. Onderzoek wel.”

De boodschap vervolgde: “Aannames zorgen ervoor dat de muur alleen maar dikker wordt, totdat er geen manier is om opnieuw verbinding te maken. Wat je ook doet, zelfs als je terecht boos bent, probeer de deur open te houden. Je bent misschien nog niet klaar om de ervaring te verwerken, maar laat de mogelijkheid toe dat je op een dag dat wel doet. Omdat gewaardeerde banden moeilijk te vinden zijn in deze gekke wereld. Woede hoeft niet het einde van het verhaal te zijn. Soms is het een portaal naar een nauwere band. Soms is het de weg naar geweldig leren. Onderzoek is de brug.”

Geen van de twee heeft openlijk gesproken over hun relatie, maar de cryptische berichten van  Avantika spreken boekdelen. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: