20-jarige student noemt Emraan Hashmi en Sunny Leone zijn ouders

Een 20-jarige student die studeert aan een universiteit in de buurt van Muzaffarpur, is op sociale media viraal gegaan vanwege zijn unieke identiteitskaart. De autoriteiten van het Bhim Rao Ambedkar College waren behoorlijk verrast toen ze de schermafbeelding zagen van de identiteitskaart van een tweedejaars BA-student met details die hen in verwarring brachten. Kundan Kumar, die naar verluidt een student is van het Dhanraj Mahto Degree College, heeft ervoor gezorgd dat zijn naam, of liever de naam van zijn ouders, in de hoofden van de autoriteiten is gegrift.

In de kolom bestemd voor de naam van de vader schreef Kundan Kumar de naam van de acteur Emraan Hashmi en de naam van Sunny Leone in de kolom bestemd voor de naam van de moeder. Hoewel deze beide acteurs bekend zijn om hun personages op het scherm, was Sunny Leone’s schijnbare adres dat in het formulier werd genoemd Chaturbhuj Sthan, wat toevallig een beroemde rosse buurt van de stad is en Kundan Kumar door de mand deed vallen.

Emraan Hashmi’s geestige reactie op het nieuws was enkel: “Ik zweer dat hij niet van mij is”.

Terwijl de internetgebruikers de situatie hysterisch vonden, was het antwoord van Emraan de kers op de taart.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: