Michael Douglas en Christoph Waltz gecast als Reagan en Gorbachev in miniserie van James Foley

Michael Douglas en Christoph Waltz zijn samen gecast voor de hoofdrol in Reagan & Gorbachev, een nieuwe miniserie gebaseerd op het boek Reagan at Reykjavik: Forty-Eight Hours That Ended the Cold War van Ken Adelman.

Douglas kruipt in de huid van president Ronald Reagan en Waltz speelt Mikhail Gorbachev, voormalig secretaris-generaal van de Communistische Partij van de Sovjet-Unie. De miniserie vertelt het verhaal van de ontmoeting tussen de twee belangrijke mannen in het Höfði Huis in de IJslandse hoofdstad Reykjavik. Deze ontmoeting duurde 48 uur en markeert het begin van het einde van de Koude Oorlog.

De miniserie is opgekocht door Paramount Television Studios, dezelfde studio die eerder series maakte als The Haunting of Bly Manor (2020), 13 Reasons Why (2017–2020) en Defending Jacob (2020). Waar en wanneer Reagan & Gorbachev te zien zal zijn is nog niet bekend.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: