CDQ universals lanceert cover met Prianka Parohi

De jonge Surinaamse talent Prianka Parohi schittert in haar nieuwste videoclip. Dagblad Suriname verkreeg hierover de volgende informatie. Holiday project is resultaat van  de samenwerking van CDQ universals met Prianka Parohi. Zij hebben op 01 december jongstleden een cover van het nummer ‘All I Want for Christmas Is You’ met videoclip uitgebracht. Origineel is het een populaire song van Mariah Carey. ‘Het idee zelf is van CDQ universals geweest. De hele productie is gedaan door  CDQ universals. Persoonlijk hield ik allang van dit nummer. Het is een van me favoriete kerstnummers en daarom koos ik voor een cover hiervan. Een speciale dank gaat uit naar de sponsporen, Rudisa woninginrichting,  Stipple group en CDQ universals. Met deze clip wens ik iedereen alvast fijne kerst toe en een gelukkig Nieuwjaar’ aldus de zangeres. Prianka Parohi is ook betrokken bij optredens van SVCC (Swami Vivekananda Cultural Centre) tevens zit Parohi op muziekles. Alle optredens, studioprojecten verrijken alleen haar ervaring.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: