Diamanten huwelijk voor echtpaar Lachman-Gangaram Panday

Een diamanten huwelijk, 60 jaar lief en leed met elkaar. Een mijlpaal voor het echtpaar Lachman-Gangaram Panday te midden van hun dierbaren. Dagblad Suriname verkreeg de informatie van BIC Wanica Zuid-Oost.  Het echtpaar woont in het ressort Lelydorp.

Echtgenoot Lachman, Sardjoepersad is geboren in het district Suriname (nu Wanica) op 26 januari 1939. Hij trad in dienst bij de N.V. EBS tot zijn pensionering. Ook had hij voor ongeveer 40 jaar gediend als pandit.

Echtgenote Gangaram Panday, Sroedjwatie is geboren in het district Saramacca op 11 juni 1943. Zij droeg de zorg over het gezin. Ook houdt zij zich bezig in de tuin en maakt af en toe cocosolie voor eigen gebruik.

Het huwelijk werd gearrangeerd en voltrok zich op 11 december 1960 in het district Saramacca. Uit dit huwelijk zijn er 7 kinderen geboren n.l. 3 dochters en 4 zonen. Verder zijn zij gezegend met 14 klein kinderen en 2 achterkleinkinderen. Het echtpaar geeft aan zich gelukkig te voelen omdat al hun kinderen iets in de maatschappij zijn geworden.

In aanwezigheid van de Districtscommissaris dhr. Goelaman M.S. die vergezeld was van zijn staf, mocht het jubilerend echtpaar de gebruikelijke enveloppe, een bloemstuk en een ingelijste foto in ontvangst nemen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: