Varun Dhawan weer eens in de schoenen van Govinda

Het is geen mysterie dat Varun Dhawan wordt beschouwd als het antwoord van deze generatie op Govinda en Salman Khan. Dat hij een geweldige mix van de supersterren is, is voor iedereen duidelijk. De acteur die in de schoenen van Govinda stapte voor zijn aankomende film Coolie No. 1 zal te zien zijn in weer een andere remake van de komische ster. Ja, Varun is ingehuurd om een van de hoofdrollen te spelen in Bade Miyan Chote Miyan 2.0.

Terwijl de originele film Amitabh Bachchan en Govinda inde hoofdrollen heeft, heeft producent Jackky Bhagnani hem het langst willen remaken. Een bron onthult: “Jackky wil er een interessante gietcoupé van maken met een senior superster en een Gen-Y-ster die samenkomen. Varun was altijd hun eerste keuze en het hele team voelt dat niemand beter past in Govinda’s rol dan hij van deze generatie. Dit wordt de vierde film van het vader-zoon duo samen.

Jackky is van plan om dit project ergens medio 2021 in elkaar te zetten en misschien eind volgend jaar of begin 2022 met opnamen te starten en het in 2022 zelf uit te brengen. Ondertussen zal Varun Dhawan zijn werk  aan vier films die hij al getekend heeft afmaken- Raj Mehta’s Jugg Jeeyo, gevolgd door Amar Kaushik’s Bhediya en Sriram Raghavan’s Ekkis. Dan heeft hij ook nog een masala entertainer met de titel Sanki onder het vaandel van Sajid Nadiadwala in de rij.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: