Sweet Melodies Forever Chapter 3

Sweet Melodies Forever is een allround semi-orkest.  Zij hebben hun nieuwste album uitgebracht, genaamd ‘Dil Dil   Se Mila Kar Dekho, Sweet Melodies Forever Chapter 03’. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Sweet Melodies Forever. Het album telt 15 nummers, waarvan 09 meadly’s, te noemen een soul medley van Bollywood cover songs, Baithak gana. Het project is uitgebracht op 2 cd’s. de opnames zijn gedaan bij Shroetie Ramawadh in de studio. Het album is per maandag verkrijgbaar bij Satish Music center en filialen. De muziekgroep telt 8 leden; daarvan zijn er drie zangers: Shaniel Nanhoe, Rinish bhagwandien en Navien Sardjoe. De andere leden zijn Kishan Dhanes, Santosh Bhairo, manager Deepak Bidesie en de bandleider Mahes.R., dhol speler Shaniel Khoenkhoen. Een speciale dank gaat uit naar hun hoofdsponsor  Nikhil Contractors. Verder wenst de muziekgroep alvast aan een ieder fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: