Vlot verloop auditie Miss Teen Caribbean Suriname 2021

2de auditie volgt in het weekend

De Stichting Teen Miss & Mister Caribbean Suriname heeft op 06 december jongstleden een succesvolle auditie achter de rug gehad. Dagblad Suriname verkreeg hierover de volgende informatie van de organisatie. Er zijn bij de eerste auditie uit een groep van 30 dames 10 personen geselecteerd. De 2de auditie staat gepland voor zondag 13 december. Bij deze auditie maken 15 dames de kans om erdoorheen te gaan. Het is een platform voor jonge dames tussen 14 en 19 jaar om hun talenten uit te dragen en vooral om een beter persoon te zijn en te worden. In totaal zullen 25 dames strijden voor de beauty Pageant. De organisatie neemt elke stap met inachtneming van de covid-19 regels tot naar de Miss Teen Caribbean Suriname 2021 verkiezingen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: