Shekhar Suman zal dit jaar zijn verjaardag niet vieren

Shekhar Suman zegt dit jaar niet in de stemming te zijn voor feesten en zal zijn verjaardag niet vieren. In plaats daarvan zal hij bidden dat de Sushant Singh Rajput zaak afgesloten kan worden.

Hij deelde via Twitter: “Ik zal mijn verjaardag niet vieren op 7 december aanstaande. Dat is het minste dat ik kan doen voor Sushant. Ik ben niet in de stemming voor feesten. Ik zal bidden dat de schuldigen spoedig gepakt worden en de zaak kan worden afgesloten. #StayUnited4SSR.”

Sushant werd op 14 juni dood aangetroffen in zijn appartement. De zaak is in onderzoek bij de Central Bureau of Investigation (CBI). De Enforcement Directorate (ED) en  Narcotics Control Bureau (NCB) voeren parallelle onderzoeken uit naar respectievelijk de witwas- en drugsaspecten van de zaak.

Zondag beklaagde Shekhar zich over de trage gang van zaken in de kwestie. “Er is absoluut geen update in de kranten. TV de zenders zijn allen verdwenen. Er is geen bespreking nergens… Ik ben heel boos dat er niks gebeurt,” tweette hij.

Sushant’s familie heeft zijn vriendin Rhea Chakraborty beschuldigd van zijn zelfmoord. Ze werd gearresteerd door het NCB naar aanleiding van drugsgerelateerde aanklachten in de zaak en bracht bijna een maand door in de gevangenis van Byculla door eer ze op borgtocht werd vrijgelaten in oktober.

error: Kopiëren mag niet!