Arshad Warsi verdedigt Hindi remakes van regionale films

Actor Arshad Warsi zal te zien zijn in de film Durgamati die op 11 december aanstaande uitkomt op Amazon Prime Videos. De film is een remake van de Telugu film Bhaagamathie met Anushka Shetty in tde lead en Jayaram als de tegenspeler.  Warsi zal de rol van Jayaram vertolken. De film is geschreven en geregisseerd door Ashok, die ook het origineel regisseerde.

In gesprek met een dagblad verdedigde Arshad de behoefte aan remakes wanneer het verhaal ongewijzigd blijft. Volgens hem trekken remakes een nieuw publiek aan.Vergelijkingen van de twee films , daar kun je volgens de acteur niet omheen. Hetzelfde gebeurt ook als het dezelfde film is met een andere taal en andere acteurs. De acteur is van oordeel dat het niet erg is als je met een ander vergeleken wordt, als je je werk maar goed hebt gedaan. Volgens hem is er een klein risico factor omdat dezelfde persoon de regisseur is van beide films. Derhalve is de zienswijze hetzelfde.

Durgamati is een horror drama met Bhumi Pednekar in de lead. Ook Jisshu Sengupta en Karan Kapadia hebben er hoofdrollen in.

error: Kopiëren mag niet!