Kareena Kapoor vs Malaika Arora: Wie droeg de lehenga beter?

Op zoek naar Bollywood’s nieuwste lehenga trend? Neem een kijkje bij de lehenga koninginnen Kareena Kapoor Khan en Malaika Arora. De prachtige schoonheden maken altijd indruk met hun stijl. De besties houden van het verkennen van de nieuwste trends en werden zelfs gespot bij het dragen van dezelfde lehenga stijl en je kan niet missen hoe mooi ze gestyled zijn daarbij.

De prachtige diva, Kareena werd gezien in een geweven lehenga set door Itrh. De actrice koos de gekreukelde lehenga met een bijpassende blouse met mouwen voor een tv-shoot.  De kalamkari dupatta voegde wat kleur toe aan het geheel.

Kareena Kapoor

Ze droeg bij deze lehenga een gelaagde kralen ketting. Voorts droeg ze een zachte glam look met zwarte voering en glanzende lippen. Voor haar kapsel, hield ze het glam met zachte golven.

Malaika aan de andere kant, voegde een stijlvolle twist aan haar gouden lehenga toe. Ze droeg ook een gouden geweven lehenga van hetzelfde label Itrh. In plaats van te gaan voor een typisch blouse ontwerp, droeg ze het met een zwarte coltrui. Ze stylede de bijgesneden top met deze hoge taille lehenga.

Malaika Arora

De diva droeg ook een groene ketting. Het betrof een gelaagde smaragdgroene ketting met bijpassende oorbellen. Om haar kapsel strak te houden, koos ze voor steil haar. En verder had ze zachte smokey eyes met geaccentueerde wangen en een donkere lipkleur.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: