Opname videoclip ‘I am in love’ op schitterende locaties

De welbekende artiest Prabhat Panchoe heeft zijn nieuwste cover ‘I am in love’ met een clip uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt het volgende hierover van Prabhat. Het nummer ‘I am in love’ had altijd een speciale plek in mijn hart. Het is een heel apart nummer, ik heb het altijd in mijn collectie. Met dit project heb ik de kans gehad om het naar buiten te brengen. Met dank aan Jamster Records (Jamie Makka) is hij heel mooi geworden. De eerste take van de videoclip was te Roeli’s Event Venue. Met dank aan de eigenaar mochten wij gebruik maken van de ruimte. De 2e take was te Braamspunt, we zochten een tijdje naar zo een locatie en uiteindelijk is het ons toch gelukt. Het is een samenwerking geworden met Freestyle Music, vanwege een goede band met de manager van Freestyle (Avinash Harpal). We kennen elkaar ook heel lang, Ik was eigenlijk voor ideetjes bij hem. Er staan meer projecten in de planning die zullen uitkomen. Een speciale dank aan alle sponsoren. Prabhat Panchoe is inmiddels al 22 jaren actief in de muziekwereld en het begon allemaal middels zangcontesten. De clip is al te bekijken via Youtube Channel van Freestyle Music.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: