Muziekformatie 2crazy lanceert videoclip

De muziekformatie 2 crazy heeft hun eerste videoclip uitgebracht. Dagblad Suriname heeft de volgende informatie omtrent de groep. “Chutney Hangama Mix Official” is al te beluisteren via Youtube, Facebook pagina van 2crazy. Het is een clip geworden met de songs ‘Mor man lage/ dharke jiya’. De zangers van het team,  Ashwien Gopal & Kiran Ramgoelam hebben de vocals gedaan. Het muzikale deel heeft het team zelf gedaan in de studio met de leden Spd: Ahwin Sampat, Drum: Aryan Sukdeo, Keyboard: Kishen Rattan , gitaar: Kevin Kartodikromo , Basgitaar: Brayan Naarden. De groep bestaat nu 1 jaar en 2 maanden met als Manager: Ahwin Sampat en Co manager : Vishaal Chigharoe. 2crazy wenst alle muziekliefhebbers veel luisterplezier toe, het publiek mag de komende dagen nog veel meer van hun verwachten.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: