Masti Group verwelkomt nieuwe leden

De Surinaamse muziekformatie Masti Group verwelkomt haar nieuwe leden Rushil Bhoelai, Shekita Jagmohansingh en Perwien Poedin. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Surin Jagai. Masti Group bestaat nu al ruim 9 jaren en telt met haar nieuwe leden erbij, nu 8 members.  De overige leden/ members van Masti Group zijn Surin Jagai, Satish Edoo, Akash Ramhit ,Adesh Jankipersadsingh, Sarwan Ramdhin en manager, Jayant Lalbiharie. Shekita Jagmohansingh is de enige zangeres met de andere talentvolle vocalisten van Masti Group. Perwien Poedin is ook een bekende in de muziekscene. Samen zorgt Masti Group bij diverse gelegenheden voor gepaste muziek, en het mooie van hen is dat zij als groep vrijwel alle muziekstijlen aankunnen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: