Cover ‘Kis Mausam Mein’ opgedragen aan wijlen ‘Cheffie’, Jaidew Changoer

De populaire muziekformatie “The Juniors” heeft hun allereerste officiële clip opgedragen aan de manager wijlen ‘Cheffie’,  Jaidew Changoer. Dagblad Suriname verneemt het volgende van het team. Het nummer ‘Kis Mausam Mein’ is gezongen door Prashant Ramjatan. De muziek hiervoor is live ingespeeld door The Juniors in de studio. Het hele team is te zien in de videoclip. De overige leden van band zijn Ryan Samoedj, Atish Sampat, Radjen Goenai, Sandeep Narain, Mantje, Bobby Sobhnath, Navin Sarjoe, Praveen Balkaran en Dhiradj Lalaram. Er is specifiek gekozen voor dit nummer want het is heel toepasselijk op de huidige situatie. Origineel is het nummer geschreven door wijlen Jagjit Singh toen zijn zoon plotseling kwam te overlijden en het is gezongen door Kumar Sanu. Momenteel heeft Ashna Changoer de leiding over The Juniors.  De opname van de clip is gedaan in Blue Grand Café. KRS Royal en The Boss Promotions zijn de producers van dit project. Op 05 december is het precies een jaar geleden dat Jaidew Changoer kwam te overlijden. Hij werkte als chauffeur voor bekende semi classical group Anand en Friends van Wijlen Hr Pt Salikram (de vader van Shroeti Ramawadh). Het vervoeren van instrumenten en de geluidsinstallatie was de taak van Jaidew. Hij stond bekend in de muziekwereld als ‘Cheffie’, hetgeen was afgeleid van zijn functie als chauffeur. Anand & Friends was op een bepaald moment te koop. Hij kocht de formatie en veranderde de naam naar The Juniors. Vervolgens is hij ruim 30 jaar onafgebroken manager geweest en hij heeft meer dan 25 optredens in het buitenland kunnen waarmaken.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: