GEEN jaarsluiting voor team Dagblad Suriname, RBN en Green Dot

We nemen allemaal de covid-19 maatregelen in acht voor 2020

Eind 2019 was er zoals gewoonlijk een jaarafsluiting georganiseerd voor personeel en directie van Dagblad Suriname, RBN en Green Dot. Het is voor dit jaar anders uitgevallen en we kunnen als gevolg daarvan slechts terugblikken op 2019. Helaas kan het team dit jaar, 2020, ook het  traditionele oudejaars-etentje niet waarmaken. Team Dagblad Suriname was op woensdag 30 december 2020 wel gezamenlijk aanwezig op de reguliere dagelijkse zoom meeting. En wij hebben daarbij elkaar het allerbeste toegewenst voor het jaar 2021. Natuurlijk hebben wij daarbij benadrukt om onder alle omstandigheden de covid-19 maatregelen strikt na te leven en ook op te volgen. Wij wensen ook aan al onze lezers, sympathisanten en een ieder die ons een warm hart toedragen, een voorspoedig 2021 toe. Hieronder een terugblik op een archief foto welke werd geschoten ter gelegenheid van onze jaarafsluiting op 31 december 2019 in Lucky Twins.

 Khoesiaal Poonam

Archief foto 2019

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: