Anand Balgobind lanceert album ‘Gana Gayedja’

In het kader van 10 jarig bestaan van muziekgroep Sweet Melodies Bombaygang heeft Anand Balgobind een album uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt het volgende hierover. Het is een album geworden met acht leuke songs gedaan door Balgobind. Het was ook een wens van hem om eens een solo album uit te brengen. Op het album genaamd ‘Gana Gayedja’ heeft hij niets bespeelt maar alleen gezongen. De leden van Sweet Melodies Bombaygang in samenwerking met Masti Group hebben gezorgd voor muziek. Een speciale dank namens de zanger gaat uit naar zijn sponsor, Dilshan Manger die volledig achter hem heeft gestaan om dit project tot stand te brengen. Ook dank aan alle leden van Sweet Melodies Bombaygang En Masti Groep, Shri Pandit Bindamissier die altijd als een guru achter hem heeft gestaan en een ieder die zijn of haar bijdrage heeft geleverd aan dit project. Een speciale dank aan Dagblad Suriname voor plaatsen van een berichtgeving. Tenslotte zegt de zanger, ‘Er zijn 8 leuke nummers te beluisteren op het album ‘Gana Gayedja’, ik hoop dat men zal genieten van de liederen’ aldus Balgobind.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: