Lichaam verdronken visser aangespoeld aan Weg naar Papatam

Het lichaam van de 32-jarige visser Krishnarain Persaud is woensdagmiddag aangespoeld bij de aanmeerplaats aan de Weg naar Papatam in het district Marowijne, zo meldt het Korps Politie Suriname vandaag, zaterdag 28 november.

De politie van het bureau Albina kreeg de melding. dat er een lijk van een man was aangespoeld. Vissers die ter plaatse waren verklaarden tegenover de politie, dat Persaud vermoedelijk sterk onder invloed van alcohol verkeerde. Op een bepaald moment ging de

visser aan wal om eten te halen. Bij terugkeer naar de boot, viel de dronken Persaud in het water en verdween in de diepte. Zijn lichaam is na overleg met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: