Twee Cubanen op heterdaad betrapt tijdens diefstal partij smeerolie uit supermarkt

Ondanks betrapping op heterdaad ontkennen verdachten de diefstal….

De politie van Houttuin heeft in de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 november twee inbrekers van Cubaanse afkomst, R.W. en G.B., op heterdaad betrapt tijdens diefstal van een grote partij smeerolie. Dit meldt het Korps Politie Suriname vrijdagavond.

De twee verdachten verschaften zich de toegang tot een supermarkt in door het dievenijzer te forceren. Toen de winkelier door had dat hij bezoek had van dieven, schakelde hij de politie in. 

Bij aankomst van de agenten waren beide Cubanen bezig de partij smeerolie in te laden in een auto. Ze konden terstond worden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De gestolen partij smeerolie werd afgestaan aan de eigenaar.

Bij de voorgeleiding aan een Hulpofficier van Justitie hebben beide verdachten echter ontkend de smeerolie te hebben gestolen. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de twee in verzekering gesteld.

Het onderzoek van deze zaak is overgedragen aan de recherche van Regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: