Song Switi Sranan is samenwerking tussen Roww, ENVR en Seba

De artiesten Rowin Premcharan (Roww) Enver Panka (ENVR) en Sebastian Abionie (Seba) hebben samen gewerkt aan het nummer Switi Sranan. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Rowin Premcharan. Switi Sranan is een song met als doel om de 45-jarige onafhankelijkheid van Suriname te vieren. Het belangrijke bij deze poku is het volgende. Het bleek dat er op maatschappelijk gebied steeds minder eenheid leek te zijn. Met dit lied wordt geprobeerd te ervoor te zorgen dat er eenheid komt, dat niemand wordt bekeken op zijn etniciteit en dat we allemaal één zijn. De productie is gedaan door Tariq Sadal (TS Music) & Mitchell Vroom (QLOCSOUND). De samenwerking tussen Roww, ENVR en Seba is totstand gekomen door Tariq Sadal. Hij heeft contact gelegd met ENVR en Roberto GBoss Banel.

De 27 jarige Rowin Premcharan woont in Nederland. De artiest zijn ouders zijn beide van Surinaams-Hindoestaanse afkomst. Hij heeft altijd een sterke band met Suriname gehad en nadat hij jaar stage had gelopen bij het Psychiatrisch Centrum Suriname, is deze band alleen maar sterker geworden. Hij is lid van de band genaamd THENXTGEN en daarnaast doet hij ook aan solo projecten, waarvan dit er één is. Hij geeft als boodschap het volgende mee, “We moeten één zijn om vooruit te komen, dus we moeten geen onderscheid maken en elkaar altijd blijven waarderen. Suriname heeft zoveel moois te bieden, dus laten we daar ook van genieten”

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: