Splashmaster Gilly pakt de microfoon om te zingen

De populaire Surinaamse Splashmaster Gilly heeft voor het eerst gezongen. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Gilly. Had nooit in zijn leven gedacht om te zingen. Hij pakt voor het eerst de microfoon en dat ook nog met de sensationele artiest van het moment Tranga Rugie. Rugie is samen met haar band bezig met een Bigi Suma album nadat haar songs zo goed zijn ontvangen door het publiek. Het was haar wens om samen met haar broers en zussen een track te doen, vandaar dat zij Splashmaster Gilly heeft benaderd. Wanneer de track wordt uitgebracht is nog niet bekend maar het is zo goed als af. Splashmaster Gilly is afkomstig uit een muzikale familie. Allemaal, kortom het hele gezin kan zingen.  Gilly wilde toch iets apart gaan doen en is gestart met zijn dj carrière. Het is tijd dat hij uit zijn comfortzone komt, Tranga Rugie heeft erop gestaan en ze gingen naar de studio. Hij heeft zijn stem  vaker gezet bij het mixen. Als dj,  zowel nationaal als internationaal is het een hype om mensen bijeen te krijgen. Het is niet echt zijn ding, vandaar dat hij het ook niet kenbaar maakte. Het verschil tussen een hype en zingen is uiteraard heel groot. Hij heeft geen plannen om een album of iets dergelijks te lanceren. Maar bij speciale gelegenheden, zoals nu, zal hij zeker weer de microfoon pakken.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: