Ministers Ramdin en Blok leggen eerste steen nieuw hoofdkantoor Surinaamse Bierbrouwerij

De minister van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, Albert Ramdin, en zijn Nederlandse collega Stef Blok hebben op Onafhankelijkheidsdag symbolisch de eerste stenen gelegd van een nieuw hoofdkantoor van de Surinaamse Bierbrouwerij NV, zo bericht de Communicatie Dienst Suriname.

De Surinaamse Bierbrouwerij NV is één van de oudste bedrijven in Suriname, bijna 60 jaar oud is. Vanwege het feit, dat Amstel Brouwerij N.V. in Nederland toen aandeelhouder was van dit bedrijf en in 1968 werd overgenomen door Heineken N.V., werd de steenlegging verricht door de ministers Ramdin en Blok.  

Na een toespraak van Reinoud Ottervanger, algemeen directeur van de Surinaamse Brouwerij N.V., plaatsten beide ministers een steen. Daarna werd op traditionele wijze met Parbo bier gespoten. 

Ramdin zei, dat het stimuleren van het bedrijfsleven past binnen het beleid van de regering Santokhi-Brunswijk.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: