Goudenbruiloft voor echtpaar Debipersad-Lachmon

Op zondag 14 november jongstleden herdacht het echtpaar Debipersad-Lachmon hun goudenbruiloft, 50 jarig huwelijk. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Bic Paramaribo Zuidwest. Dit heuglijk feit heeft het echtpaar slechts in gezinsverband  mogen vieren op zaterdag 21 november. Echtgenoot Debipersad, Chanderkoemar is geboren op 16 juli in het district Saramacca, terwijl echtgenote Debipersad-Lachmon, Sitadebie op 21 november 1948 geboren, eveneens in het district Saramacca. Het echtpaar heeft twee dochters, drie zonen en vier kleinkinderen. Het echtpaar mocht uit handen van districtssecretaris Starke Doloris die districtscommissaris Fulgence Javinde vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: