DC van Commewijne neemt initiatief OS 3 Meerzorg op te knappen

De districtscommissaris (dc) van Commewijne, Mohamedsafiek Rajab, heeft het initiatief genomen om de OS 3 Meerzorg een opknapbeurt te geven.  Dat laten de Oudercommissie en het schoolhoofd van de school via Facebook zondag weten. De Oudercommissie en schoolhoofd bedanken de districtscommissaris voor zijn initiatief en inzet.

Nadat Rajab bekend had gemaakt de school met spoed aan te willen pakken heeft hij materiaal van het Bureau van de First lady ontvangen en de beschikking gekregen over mankracht van de ministeries van Openbare Werken en Regionale Ontwikkeling en Sport. 

‘Deze heren hebben hun weekend opgeofferd voor de school’, zo berichten de Oudercommissie en het schoolhoofd. ‘Wij zijn er nog niet, maar willen alvast een ieder bedanken voor zijn/haar bijdrage op welke wijze dan ook.’ De districtscommissaris heeft zelf ook de handen uit de mouwen gestoken en geholpen met de opknapwerkzaamheden.

Onderhoud van scholen valt feitelijk onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, mits zij niet worden gehuurd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: