Twee mannen laden in Floralaan gestolen goederen in voertuig – Derde verdachte ontsnapt aan arrestatie

Twee mannen, R.M. en C.H., zijn in de vroege ochtend van 16 november in de Floralaan in het ressort Flora aangehouden terwijl zij met een derde kompaan, die wist te ontkomen, bezig waren goederen in te laden in een voertuig. Oplettende burgers die het vermoeden hadden dat het om dieven ging schakelden de politie in, zo meldt het Korps Politie Suriname vrijdag.

Op de twee opgepakte verdachten werden aangetroffen en in beslag genomen drie koplampen, zes zakken tegels, een aluminium ladder en dievenijzer. Aangezien zij de herkomst van de goederen niet konden verklaren, bestaat het vermoeden dat deze van diefstal afkomstig zijn.

Hangende het onderzoek zijn de twee verdachten na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van de voortvluchtige kompaan wordt gewerkt. Het voertuig waarmee vermoedelijk het strafbaar feit is gepleegd is eveneens in beslag genomen.

Eventuele benadeelden of eigenaren van de goederen, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Flora voor het doen van aangifte.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: