Mammoetvlaggen gehesen vanwege Srefidensi-viering

In het kader van Srefidensi-viering woensdag 25 november zijn vrijdag op verschillende locaties wederom mammoet Surinaamse vlaggen gehesen. 

Priscilla Bhaggan van de Wegenautoriteit en coördinatrice van het vlaggenproject, zegt tegenover de Communicatie Dienst Suriname, dat het de bedoeling is om met de grote vlaggen het nationalistisch gevoel bij Surinamers te vergroten.

De vlaggen zijn gehesen in samenwerking met het Nationaal Leger en het Korps Politie Suriname. De grote vlaggen wapperen op de rotondes aan de Van ‘t Hogerhuysstraat en de Jagernath Lachmonstraat, nabij het Kabinet van de Vicepresident (het Regeringsgebouw) aan de dokter Sophie Redmondstraat en op het kruispunt nabij de Johan Adolf Pengelluchthaven. 

Het hijsen van de vlaggen gebeurde met wat militair ceremonieel. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: