Annand Jagesar volgt binnenkort Rudolf Elias op als topman Staatsolie

Annand Jagesar zal de volgende algemeen directeur worden van de Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. Hij is momenteel downstream deputy director (adjunct-directeur), een functie die hij sinds 2015 bekleedt. Hiermee zal Jagesar Rudolf Elias opvolgen wiens contract in december verloopt. Dit heeft de minister van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (Bibis), Albert Ramdin, aangegeven namens de president.

De bewindsman stelde dat vertrouwen bijzonder belangrijk is bij dergelijke grote bedrijven. Internationaal zijn de ogen gericht op Staatsolie. Het is daarom belangrijk dat de directie op tijd aangevuld en bijgevuld wordt. De bewindsman sprak over een feilloze overdracht. Volgens minister Ramdin zal met de aanstelling van Jagessar het vertrouwen van de olie- en gasindustrie gehandhaafd blijven.

Anannd Jagesar heeft een bachelor in bedrijfseconomie en een master in bedrijfskunde, met een specialisatie in bedrijfsstrategie en economisch beleid. Voordat hij in 2015 adjunct-directeur werd, bekleedde hij verschillende andere functies bij Staatsolie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: