Lions Club Paramaribo Central geeft kick-off aan moestuinen project

Lions Club Paramaribo Central heeft onlangs de kick-off gegeven voor een moestuinenproject. Dagblad Suriname verneemt het volgende hierover. Dit project houdt in: het neerzetten van moestuinen voor sociale instellingen waardoor deze ook deels zelfvoorzienend worden, vooral in deze crisistijd in Suriname. Tijdens dit project worden zowel groente- als fruitplanten in de grond gedaan voor de instellingen. Vermeldenswaard is dat dit project net zoals in 2016, wederom wordt ondersteund door het Ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij. Ook enkele scholen welke door de commissie geïdentificeerd worden zullen ondersteund worden in deze. Middels dit project wil Lions de samenleving mobiliseren en motiveren om ook zelf de handen uit de mouwen te steken door zelfvoorzienend te gaan worden aldus Lion Glenn Tewari, President van Lions Club Paramaribo Central. Van de week is reeds een moestuintje aangelegd voor de bewoners van huize Tyl Tyl. Tijdens dit project hebben de bewoners ook actief deelgenomen aan het neerzetten van hun moestuintje. Lions……We Serve.

error: Kopiëren mag niet!