Corona houdt GENTLE niet tegen in de muziekscene

De bekende muziekformatie GENTLE uit Nederland heeft recent een track uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt het volgende over hun planningen op muziekgebied. Met de huidige situatie rond corona lukt het de muziekformatie niet om te oefenen. Dit heeft tot gevolg dat zij het repertoire van hun album niet kunnen afmaken. Het team heeft toen besloten om steeds een track te lanceren. Na de lancering van ‘Teri Meri Kahani Mashup’ heeft de groep op 20 oktober ‘Suhani  Ve Maahi Mashup’ uitgebracht.  Deze mashup is gezongen door Sagar Malik en Roberto. Het volgende nummer zal heel gauw uitkomen. Dit keer wordt het een chutney, gezongen door Roberto. Ze zullen binnenkort ook hun videoclip uitbrengen in samenwerking met Selecta Beats. Zodoende  is de groep continue bezig. Ze hebben ook hun nieuwe promo gelanceerd die is gemaakt door de bekende designer Ran D.  Andere leden van de muziekformatie zijn, de zangers Henk Gopal (beter bekend als de JodelKing), zangeres Jennah.   Glenn Felter (Drums), Moenan Malhoe (Bass), Akeyz Anil Maharban (Keyz), Radjesh Chinkoe (Gitaar), Naveen Lachminarainsingh en Wikash Soerdien (Percussie). ‘Suhani  Ve Maahi Mashup’ is te beluisteren via hun You Tube channel MUSICGENTLE.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: