Song “Dankbaar” is een speciale ode aan alle ouders/verzorgers

Een nieuw productie van N-Joy Music Studio is het nummer genaamd “Dankbaar”. Dagblad Suriname verneemt het volgende over de song.  “Ma en Pa, wat ben ik dankbaar..” luiden de eerste zinnen van dit lied. Kevin Cruickzz  had een demo hiervan opgenomen maar vond toch dat iets ontbrak qua het refrein. Zo dacht Kevin eraan om Maroef Amatstam te benaderen. Maroef bracht zijn eigen vibe aan het refrein en veranderde deze van Nederlandstalig naar ‘Sranang tongo’. De Producers van N-Joy Music Studio hebben toen aan het ‘instrumental’ gewerkt en zo kwam dit product tot stand. Met “Dankbaar” uit Kevin Cruickzz zijn liefde voor zijn familie. “heb mekaar lief, waardeer mekaar en doe alles met respect en liefde voor zij die er altijd voor je waren.” Een speciale ode aan alle ouders/verzorgers, zij die ervoor zorgen dat alles goed komt met je en je voor altijd zullen bijstaan. Het was voor Hem een Eer met Maroef Amatstam te werken op zijn song, omdat hij altijd naar hem opkeek op het gebied van entertainment. “Maroef is een legend, heeft heel veel bereikt en dan nog een ‘down to earth’ en super ‘caring’guy. The prince with the golden voice for real’ aldus Kevin. Hij heeft zich aangesloten bij N-Joy Music en zij lanceren nu al zijn projecten. N-Joy music heeft zijn solo project “Gelukkig zijn” en zijn samenwerking met Sally en Rocheteau genaamd “Met jou” ook gelanceerd. Tijdens deze pandemie is Kevin wel productief bezig geweest met  schrijven en maken van zijn muziek. Los van “dankbaar” komen er zeker meer muziek projecten van Kevin. Dit nummer is te vinden op youtube kanaal van N-joy music

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: