Petrusie Madjerin over dak- en thuislozen in de binnenstad

De Surinaamse,  Petrusie Madjerin,  verleent samen met een groep medewerkers bijstand aan dak- en thuislozen in de binnenstad. Dagblad Suriname verneemt het volgende van haar. Het bijstand verlenen doet de groep door de dak-  en thuislozen te voorzien van een knipbeurt, schone kleding en voeding. De groep is op 12 november jongstleden van start gegaan. Petrusie stelt dat zij alle daklozen en thuislozen wil bereiken voordat de feestdagen in december ingaan. Zij heeft ook gesprekken gevoerd met de president, voordat hij aan de macht was, betreffende het verschaffen van onderdak aan deze groep. In afwachting daarop werken zij momenteel aan dit initiatief. Het geheel wordt gedaan met inachtneming van de Covid 19 regels. ( Foto: Regillio Derby)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: