Toppers uit de muziekscene & hoogste onderscheiding voor Henk van Vliet

De toppers uit de muziekscene, Kenny B, Enver Panka, Bryan Muntslag hebben een oproep geplaatst op sociale media. Het volgende was opvallend voor Dagblad Suriname. Kenny Kwam met een videoclip en een post waarbij de zanger het volgende schreef op facebook: Henk van Vliet. Living legend of entertainment in Suriname. Laten we hem de plek geven die hem toekomt. Hij heeft aan de wieg gestaan van de meeste belangrijke muziek gebeurtenissen in Suriname. We mogen oprecht trots zijn op deze man. Het doet een volk goed om hun helden op gepaste wijze te eren. Ik ga humble in de houding voor deze baas als ik hem weer zie. Ik hoop dat er een standbeeld komt van deze man. Please share, aldus Kenny B. Enver Panka heeft ook een video gepost waarin hij het volgende aangeeft: ‘ook ik ben het filmpje van Kenny B over Henk Van vliet, Oom Henk tegengekomen. Ik ben het helemaal eens met Kenny. Oom Henk zorgt vooral voor magie wat betreft zijn werk in de muziekscene. Hij heeft gestaan naast mensen die ik niet ben komen aantreffen, waarom wachten om iemand te eren. Regering voorzie die man van de hoogste onderscheiding’. Bryan Muntslag schreef het volgende, ‘Bigi grani gi Henk van Vliet. Oproep ter ondersteuning van de hoogste Grani aan Oom Henk. Respect to the living legend’. Daaronder een video waarin hij aangeeft dat hij het niet anders kan dan ook een oproep te doen om ” the living legend” te eren.  Henk Van Vliet schreef het volgende onder de post van Kenny B. ‘Kenny Kenny Kenny …….ik werd er helemaal stil van toen ik dit filmpje bekeek……overweldigend…….gro skin…..was zeker 2 minuten stil….keek een tweede keer….dat jij als super artiest dit allemaal zegt is voor mij al de grootste waardering !! Gran tangi !!!!’  De man met de unieke wijze van het oproepen van de nummer 1…  nummer 1…, , gaf aan dat dit zijn spontane reactie was. Hij heeft eerder wel een onderscheiding mogen ontvangen van de staat maar weliswaar niet de hoogste onderscheiding.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: