Huwelijksjubileum voor echtpaar Sadhoe

Het echtpaar Sadhoe heeft hun gouden huwelijk, ze zijn 50 jaar getrouwd, mogen gedenken te midden van hun kinderen, kleinkinderen en naaste familie. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van BIC Wanica Zuid-Oost. Echtgenoot Sadhoe Chatterdath zag het levenslicht op 20 juni 1947 in het district Suriname (thans Wanica) en hij is het 4e kind uit een gezin met 8 kinderen. Hij heeft de lagere school doorlopen. In zijn loopbaan heeft hij gewerkt als magazijnmeester, als handlanger bij de Bruynzeel Maatschappij, de Surinaamse Waterleiding Maatschappij als installateur. Zijn loopbaan sloot hij af als operator bij de Suralco en daar heeft hij gewerkt tot aan zijn pensionering. Als hobby’s had hij voetballen en hengelen. Echtgenote Sadhoe-Sewdajal, Widiawatie zag het levenslicht op 13 januari 1955 in het district Suriname. Zij heeft de lagere school doorlopen en komt uit een gezin met 7 kinderen. Het echtpaar heeft elkaar zelf leren kennen. Op 15 november 1970 traden zij in het huwelijk waaruit in de loop der jaren er 5 kinderen zijn geboren namelijk 3 zonen en 2 dochters. Verder hebben zij momenteel acht kleinkinderen. Als hoogtepunten hebben zij aangegeven dat zij alles samen hebben bereikt, dat hun kinderen goed terecht zijn gekomen. Het echtpaar belijdt het hindoe geloof en bezoeken de Shri Vishnu mandir en de Radha Krishna mandir. De huidige activiteiten van het echtpaar is het kweken van doksen en kippen. Het echtpaar kreeg bezoek van de Districtscommissaris dhr. Mohamed Shafiek Goelaman en zijn staf. Zij mochten uit handen van de DC de gebruikelijke enveloppe ontvangen. Verder kregen zij een bloemstuk, een felicitatiekaart en een ingelijste foto.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: