Sociaal project door toneelgroep Mastana Khelarie

De Surinaamse toneelgroep Mastana Khelarie heeft wederom een sociaal project gedaan. Dagblad Suriname verneemt het volgende daarover. Onder de naam “Divali special” heeft de groep afgelopen vrijdag, een dag vóór Divali, hun 4de tevens het laatste sociale project voor dit jaar met succes afgerond. Hierbij is er aandacht besteed aan sociaal zwakkeren en invalide mensen. ‘De groep is in verschillende buurten huis aan huis geweest om een paar van deze medeburgers blij te make met een pakket omdat zij door de ontstane sociaal economisch situatie in het land en de gevolgen van het corona virus het extra moeilijk hebben. De dank gaat uit naar alle donateurs en leden van Mastana Khelarie, want zonder hun inzet en steun was dit alles niet mogelijk geweest.’ Aldus Pravesh Mathoera, lid van de groep.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: