Kevin ‘Kidcastic’ Thompson over ervaring en meer tijdens “Artist in Residence”

De veelzijdige Kevin ‘Kidcastic’ Thompson is deelnemer geweest van Artist in Residence. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Kevin. Het is gisteren zijn laatste dag geweest waarbij hij mocht verblijven bij Zus & Zo.  Hij heeft hierbij een expositie gedaan van zijn schilderijen, kledingcollectie van zijn merk ‘KidArt Clothing’, videografie, fotografie. Hij is vanaf 2015 actief met schilderijen, kleding ontwerpen, videografie, fotografie. Het is een vlot verloop geweest met veel bezoekers in diverse leeftijdscategorien . Er worden heel veel vragen gesteld door bezoekers, waaronder vanwaar het idee om zo een kunstwerk te maken. De meeste van zijn werken hebben betrekking op zijn verleden en omgeving. Hij is blij dat hij hierbij ook enkele schilderijen heeft kunnen verkopen. De prijs van zijn kunstwerken liggen tussen de 50; en 175 US Dollar. Hij heeft zijn verblijf in deze week als heel leerrijk ervaren. De organisatie, al de mensen achter “Artist in Residence’ zijn heel vriendelijk geweest, alles werd goed uitgelegd, van Kevin krijgen ze gewoon een 10. ( Foto: Regillio Derby)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: