Overdo ‘Bergi’ Berghout: ‘men is onder de indruk van grote kunstwerken’

De Surinaamse Kunstenaar Overdo ‘Bergi’ Berghout heeft deelgenomen aan “Artist in Residence”. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Berghout. Hij is een kunstenaar die heeft gestudeerd op de Nola Hatterman Art Academy. Hij werkt op canvas en hout met acryl latex verf. In de periode van 06 tot en met 09 november heeft hij gedurende zijn deelname een expositie gehad met tien schilderijen. Hij heeft een paar kleine kunnen verkopen. Men is onder de indruk van zijn grote werken. De werkstukken zijn vaak intuïtief, abstract en surealistisch.  Ook de workshops waren gezellig en leerrijk voor hem en voor de deelnemers. Zoals eerder reeds vermeld logeert iedere week een kunstenaar in een van de kamers van Zus & Zo en wordt er op de eerste verdieping een expositieruimte geheel naar wens van de kunstenaar ingericht. Tot nu toe verloopt dit project naar de wensen van alle partijen. ( Foto Regillio derby)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!