Kunstenaar Dwarka gereed met expositie 45 jaar Srefidensi

De Surinaamse kunstenaar Anand Dwarka maakt zich op voor zijn volgende solo expositie. Dagblad Suriname verneemt het volgende van hem. Hij is druk bezig met het afmaken van zijn schilderijen voor de expositie genaamd: ” 45 jaar Srefidensi”. Hij noemt het een mini solo expo en het wordt gehouden op de inmiddels bekende “Waka Pasi”. Dit alles speciaal in verband met 45 jaar Srefidensi. Hij had zich vorig jaar al voorgenomen om in dit kader iets te gaan doen. De opening van de expo zal plaatsvinden op 25 november en het zal duren tot eind van het jaar. Het gaat om 12 schilderijen en de afmetingen zijn 100 bij 70 cm en 70 bij 50 cm. Dwarka werkt hierbij met acryl op canvas en heeft alleen met paletmes geschilderd. De kunstwerken hebben betrekking op 5 bevolkingsgroepen. Dit keer mogen kunstliefhebbers wat nieuwe technieken van hem verwachten. Hij heeft veel gewerkt met dik goudverf.
Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: