Behoeftige seniore burgers worden voorzien van rolstoelen

De Advies Commissie Commewijne, ACC, onder leiding van Rocky Baldew, is een rolstoelenproject gestart voor behoeftige seniore burgers in Commewijne. Deze Advies Commissie is speciaal in het leven geroepen om districtscommissaris Mohamedsafiek Radjab te voorzien van adviezen over diverse projecten in Commewijne. Sinds het project is gestart zijn al 30 rolstoelen gedoneerd. “De vraag is groot. Ik heb deze keer 30 rolstoelen gekregen voor het project en ik moet zeggen dat de behoeftige burgers er dankbaar gebruik van maken”, aldus Baldew. Hij doneert al meer dan 10 jaren rolstoelen, rollators, ziekenhuisbedden en loopkrukken aan behoeftige burgers. “Ik heb het sociaal werk van mijn vader overgenomen”. Baldew zegt erg onder de indruk te zijn van de vraag naar deze hulpmiddelen. “Ik krijg continue aanvragen binnen voor rolstoelen. Dat geeft duidelijk aan dat de behoefte groot is”. Relatief veel seniore burgers kampen met diverse gezondheidsklachten zoals slecht lopen, ouderdomsverschijnselen en verlamming. “Er zijn ook burgers met een geamputeerd lichaamsdeel die als invalide hun leven moeten doorbrengen en daardoor behoefte hebben aan een rolstoel”, zegt Baldew. Baldew doet met zijn team er alles aan om te kunnen inspelen op de behoefte van de medeburgers.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: