SAB NV overhandigt eerste Borgoe Srefidensi Edition aan president Santokhi

De Suriname Alcoholic Beverages N.V. heeft het eerste exemplaar van de Borgoe Srefidensi Edition overhandigd aan president Chandrikapersad Santokhi. SAB-directeur Steven Ma Ajong noemde het een eer om het eerste exemplaar aan de president te overhandigen. Zeker gezien het belang van de herdenking van 45 jaar Srefidensi. 

Het bedrijf brengt het product onmiddellijk op de markt voor de verkoop. President Santokhi heeft zich lovend geuit over de actie van SAB. ‘Als regering stellen we het enorm op prijs als Surinaamse producten op de markt worden gebracht. Soms kan het product veel meer doen dan diplomaten. We zien wat producten doen in andere landen in de wereld. Het is goed als wij als regering Surinaams ondernemerschap ondersteunen.’

Gelet op de reacties die het staatshoofd hebben bereikt, deelde de president mee, dat er een enorme belangstelling is voor het product. De SAB-directeur zei, dat er ook vanuit het buitenland belangstelling is getoond voor het product.

error: Kopiëren mag niet!