EBS: Elektriciteitstarieven niet verhoogd

De elektriciteitstarieven worden niet verhoogd. Dat is donderdag in een persbericht bekendgemaakt door de N.V. Energie Bedrijven Suriname, EBS. 

Als gevolg van diverse omstandigheden is bij een aantal klanten de meterstand gedurende lange tijd niet opgenomen, maar heeft een berekening plaatsgevonden op basis van de laatste opgenomen meetgegevens. De EBS is de afgelopen periode gestart met het inlopen van deze achterstallige opnamen.

‘Vanwege het huidig staffel systeem komen deze specifieke klanten mogelijk in een hogere categorie, met als gevolg hogere verbruikskosten’, aldus de EBS.

Indien een EBS-klant na zelfevaluatie van zijn verbruiksgedrag de indruk hebben dat zijn verbruikskosten hoger zijn, dan kan hij of zij de meteropname zelf doen en een herberekening aanvragen bij de EBS.

Herberekeningen kunnen momenteel bij voorkeur aangevraagd worden via het emailadres [email protected] en het telefoonnummer 175.EBS: ‘Aan klanten wordt beleefd verzocht om over het algemeen de meterstand zoveel als mogelijk zelf door te geven via de diverse kanalen: sms, telefoonnummer 175 of online via www.nvebs.com.’

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: