Ontevreden personeelsleden van Openbaar Groen Nickerie op de stoep bij dc

Ontevreden personeelsleden van Openbaar Groen Nickerie hebben hun ongenoegen geuit over het feit dat zei al 9 maanden geen salaris hebben ontvangen. Er is een petitie ingediend. De districtscommissaris (dc) was er niet om de petitie in ontvangst te nemen. Onder meer de ‘harkers’ die het vuil op straat verwijderen, waaronder ook vrouwen, behoren tot de groep. De mensen vinden dat het tijd is om uitbetaald te worden door het ministerie. Uit eigen zak betaalt men ook voor het vervoer om de werkplek te bereiken. Ook de dokterskaarten die zijn vervallen, stemmen de personeelsleden tot ontevredenheid omdat deze niet worden verlengd. Doordat de salarissen uitblijven, lopen de schulden op en worden de mensen geconfronteerd met boetes. Het hoofd van Openbaar Groen, Ellen Dest, laat weten dat de situatie van de mensen die niet hebben ontvangen bekend is. “We zijn bezig met een evaluatie, omdat de stukken van de mensen niet helemaal in orde zijn. De dossiers moeten eerst helemaal in orde gemaakt worden. Daarna pas kunnen we overgaan tot uitbetaling”, stelt Dest.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: