Man (47) te Munder door broer tijdens ruzie neergestoken

De 47-jarige S.R. is vrijdagavond 6 november te Munder tijdens een ruzie door zijn broer neergestoken. Hij liep een steekwond in de buikstreek op, zo bericht het Korps Politie Suriname donderdag 12 november.

Na een melding troffen agenten van het politiebureau Munder het slachtoffer op een adres aan. De man werd in een ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. 

Uit het politieonderzoek blijkt dat het slachtoffer en zijn jongere broer R.R. een woordenwisseling hadden. R.R. had de gewoonte om steeds in beschonken toestand ruzie te maken met zijn broer. Toen S.R. zijn broer aansprak over zijn gedrag werd hij boos en deed bedreigende uitlatingen in de richting van zijn broer. Met een scherp voorwerp bracht hij zijn broer S.R. een steekwond toe in de buikstreek.

De verdachte werd ter plaatse aangetroffen en aangehouden. Ook het scherp voorwerp is gevonden en in beslag genomen. R.S. werd overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, werd hij voorgeleid aan een Hulpofficier van Justitie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: