7 nieuwe Covid-19 besmettingen en een patiënt overleden

Suriname telt donderdag 7 Covid-19 positief geteste personen, aldus de bijgewerkte Covid-19 website. Er zijn die dag 113 tests uitgevoerd. Acht personen zijn genezen verklaard. Helaas is er een dode te betreuren. Het aantal overleden patiënten bedraagt sinds de aanvang van de pandemie nu 114. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt 35. 813 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine, dat waren er woensdag nog 607. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 5, en 12 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 18 Positief geteste personen bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 5.261.

error: Kopiëren mag niet!