Divali mashup uitgebracht

Een nieuwkomer in de muziekscene is Vishje Jarbandhan. Hij nam het initiatief om in samenwerking met enkele anderen een Divali mashup te lanceren. Dagblad Suriname verneemt het volgende van hem. De videoclip Divali mashup is een samenwerking van Vishje Jarbandhan, Akash Ramhit en Sarwan Ramadhin. Het is vanaf 11 november al te zien en beluisteren op diverse tv stations, Youtube en Facebook. ‘We hebben onze uiterste best gedaan om onze creativiteit naar voren te brengen en wij hopen dat de samenleving ervan zal genieten. Een speciaal woord van dank gaat uit naar onze sponsor SSM Events tevens Shri Shiva Mandir, muziekformatie Masti Group. Devin beats (joosje) voor het muzikale gedeelte en voor het filmen en editen van de clip Kriesh video’ aldus Vishje Jarbandhan.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: