Sunny-R lanceert Punjabi song ‘Kyun Ve’

Sunny-R is een veelzijdige artiest, zanger, schrijver en producer. Sudhir Binda van Real Live entertainment introduceert hem in Dagblad Suriname. Onze krant verneemt het volgende van de artiest over zijn song ‘Kyun Ve’. Deze internationale Punjabi song met een videoclip is uitgebracht op 8 november. Het is op You Tube channel van SAREGAMA Records te bekijken en op een aantal andere digitale platformen voor muziek. Sunny is al ruim 18 jaar actief bezig met muziek. Dit is zijn passie en de artiest wilde het altijd tot zijn beroep maken. Hij houdt zich voornamelijk bezig met Punjabi muziek. Uiteraard is hij ook bekend met de andere muziekstijlen, te noemen Surinaams Hindoestaans Muziek, Chutney Music, Pop Music, Bollywood Music, Zouk Music, Soul Music. Sunny-R heeft als doel om bekendheid te verwerven op de markt van Punjabi muziek als Surinaamse Hindoestaan. Hij keek op naar Michael Jackson.  Hij dacht er vaak zelfs aan hoe het zou zijn om zo populair te zijn. Michael Jackson, Jazzy B, Sonu Nigam & Rahat Fateh Ali Khan zijn allemaal idolen van Sunny-R.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: