Splashmaster Gilly: Covid-19 situatie zorgt voor wegdoen één dj set

De populaire Surinaamse Splashmaster Gilly heeft één van zijn dj set te koop gezet. Dagblad Suriname heeft een gesprek gehad met hem en verneemt het volgende. Het is een dj set, 1 paar CDJ-800MK2 Speelt CD’s & MP.3 welke hij inmiddels al drie jaar in bezit heeft. Zij die hun geld puur verdienen door optredens en het organiseren van events zitten al 8 maanden zonder werk en inkomen. ‘Velen zijn heel erg creatief en doen hun best om te surviven maar dat blijkt nu niet meer te lukken. Vaste lasten en extra zaken zoals vaders die maandelijks alimentatie storten voor hun kinderen. En dit alles zonder inkomen. Het probleem is veel groter dan men denkt. En velen schamen zich dit alles kenbaar te maken. Ik zit wel niet te springen om te feesten want ik begrijp en besef zeker dat Covid-19 geen grap is. Maar ik kijk wel uit naar een oplossingsmodel vanuit de regering voor deze groep’. Enkele te noemen vaste Lasten zijn:

1.Gezins onderhoud 2.Woning onderhoud (huur) 3. Gas, water, electra 4. Auto verzekering/ keuring Onderhoud, service, reparatie 5. Leningen (Bank-Rente) 6.Voeding 7. Communicatie (Phone, Beltegoed, Internet)

Aldus Splashmaster Gilly.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!